Новости

Балкан

(Видео) Во Македонија се тепаат за крстот, во Србија џентлмени и дозволија на девојката да го фати крстот

Додека во Македонија за Водици редовно има инциденти и тепачки за Светиот крст, во Зајечар, Србија се случи гест за почит.

35-годишната Ивана Милојковиќ успеа прва да стигне до крстот благодарејќи на останатите машки скокачи кои како вистински џентлмени и дозволија прва да скокне по крстот.

Пред почетокот на пливањето сите учесници стоеле на дрвена стаза подготвени за старт, но откако свештеникот го фрлил крстот, машките и дале предност на дамата.

GOLD
To Top