Новости

Балкан

(Видео) Огромни зрна град рушат се пред себе во регионот

Силно невреме и град ја погоди Шумадија претпладнево околу 11 часот, а град го погоди Тополи и околните села.

Локалните медиуми велат дека е реагирано и со топови, но сепак започнало силно невреме, а паѓал и силен град, при што биле оштетени насадите и овошките.

GOLD
To Top