Новости

Балкан

По Албанија и Турција: Силен земјотрес, тлото не запира да се тресе

Силен земјотрес од 5 степени денеска ја потресе Турција, а засега нема податоци за штети или повредени.

Вчера силен земјотрес од 5,3 степени ја потресе Албанија, а со јачина од 4 степени се почувствува и во Македонија, во Охрид, Ресен и Стругга.

Афтершоковите во Албанија од 2, 3 и 4 степени не престануваат.

GOLD
To Top