Новости

Балкан

Силен земјотрес во Албанија, се почувствува и во Македонија

Земјотрес со јачина од 5,1 степени Европската макросеизмичка скала денеска беше почувствуван во 17.38 часот.

Епицентарот на земјотресот е на околу 40 километар североисточно од Тирана.
Земјотресот беше почувствуван и во неколку градови во Македонија, а се почувствувал и во Косово и Црна Гора.

GOLD
To Top