Новости

Балкан

Снег заврна на Рила: Сред лето Мусала се облече во бело

Невообичаено за месец јули, на планината Рила во Бугарија, заврна снег, објави Метео Балканс на својата Фејсбук страница.

„Тивко врне јулскиот снег. Мусала е облечена во бело“, напишаа Метео Балканс.

Ова предизвика бројни коментари на социјалната мрежа.

GOLD
To Top