Новости

Балкан

Страотен удар на гром во центарот на Солун

Солун, исто така, беше погоден во Грција од ужасна бура што во средата вечерта однесе седум животи на Халкидики.
Видеото снимено од телефон го прикажува ужасниот момент на удар на гром во зграда во центарот на градот.
Најмалку седум лица, вклучувајќи и шест туристи, беа убиени во силната бура ја погоди северна Грција.
GOLD
To Top