Новости

Балкан

Херојски подвиг на битолчанец – од запалениот автобус кај Дубровник евакуирал 50 патници

Битолчанецот Вангел Котевски од опожарениот автобус успеа заедно со уште еден сопатник да ги евакуира околу 50 други патници, македонци, кој патуваа со агенцијата на на тетовскиот превозник „Хафет турс” изутрината околу два часот по полноќ во близина на Дубровник.

Благодарение на нивната брза реакција нема никакви повреди кај патниците, ниту пак оштетувања на нивниот багаж.

GOLD
To Top