Новости

Балкан

Албанија го одложи стартот на учебната година

Албанија го одложи почетокот на учебната година за во ноември. Одлуката уследи откако во еден ден беа забележани 127 нови случаи со ковид-19.

Во август беше донесена одлука училиштата со настава да почнат традиционално на 15 септември.

Во Албанија во статистиката на ковид заразени влезени 13.518 луѓе, а 384 ја загубиле битката со вирусот. 

 

 

 

 

 

 

 

 

GOLD
To Top