Новости

Балкан

16 килограми хероин запленет во Бугарија, уапсени македонски државјани

Хероинот е пронајден во акција на САНС.

Кај Ќустендил, во селото Коњаво, запленета е пратка од 16 кг хероин, соопштуваат бугарските медиуми. Уапсени се лица од Бугарија и Македонија.

Евротип
Евротип
To Top