Новости

Балкан

35 лица загинаа во сообраќајни несреќи за Божиќните празници

35 лица загинаа во сообраќајни несреќи за време на Божиќните празници во Грција, објавија локалните медиуми.

Според грчката патна полиција, од 21 декември до 8 јануари, се случиле 407 сообраќајки.

Само пред една година се случи ист број несреќи, попрецизно загинаа 36 лица.

GOLD
To Top