Новости

Битола инфо

Јана Ристевска и Христина Врчковска добитници на награди од престижниот конкурс во Канагава

Медали, награди и признанија за членовите на Детското ликовно студио „Св. Кирил и Методиј“ од Битола.

Јана Ристевска и Христина Врчковска се добитници на награди од престижниот конкурс во Кнагава, Јапонија.

GOLD
To Top