Новости

Битола инфо

Амбасадорот Ориан ги повика битолчани да се придружат на Маршот на живите во недела

Израелскиот амбасадор Дан Ориан и внуката на д-р Хаим Абраванел, Рахел Шели Леви Друмер ги повикаа битолчани в недела да им се придружат на Маршот на живите, како дел од одбележувањето на 76-годишнината од депортацијата на Евреите.

GOLD
To Top