Новости

Битола инфо

„Анастасија Центар Шоу“ – завршен перформанс на летната школа на Анастасија Центар

Утре (23.08.2017) во 20:30 минути на Широк Сокак ќе се одржи завршниот перформанс на летната школа на Анастасија Центар насловен како „Анастасија Центар Шоу“ – Модна ревија и танцов шоу перформанс & „Fly Prject III“ (авторска музика – Стефанија).

Настанот ќе се одвива пред влезот на Анастасија Центар, а се одржува во рамките на Битфест.

Анастасија Центар е уметнички, моден, музички и танцов центар за сите возрасти, со локација на Широк Сокак 61. Повеќе информација на фб страната – Anastasija Center.

 

GOLD
To Top