Новости

Битола инфо

Бесплатен семинар во Битола – Како да излеземе од нашата комфорна зона

Почитувани следбеници на “Европскиот Институт за Менаџмент, Право и Дипломатија“ од Скопје
со голема чест и задоволство објавуваме термин за бесплатниот семинар на тема:
КАКО ДА ИЗЛЕЗЕМЕ ОД НАШАТА КОМФОРНА ЗОНА.
Ве информираме дека здружението за образовно истражувачка дејност караванот го започна во Скопје, продолжи во Охрид и како и секоја година го завршува во НУ Народен Театар – Битола.

Предавач: Проф. Д-р Зендел Абедин Шехи

Од денес па се дури има место можете да се пријавувате за учество на линкот:
Ограничен број на места, директен линк за пријава:
https://www.cognitoforms.com/EUInstitute2/КАКОДАИЗЛЕЗЕМЕОДНАШАТАКОМФОРНАЗОНА

Email: info@euinstitute.eu

Ограничен број на места !
Секој електронски пријавен учесник добива СЕРТИФИКАТ !
БЕСПЛАТЕН МОТИВАЦИОНЕН СЕМИНАР
“Како да излеземе од нашата комфорна зона“

– ДАТУМ: Среда, 06 Ноември 2019
– МЕСТО: НУ Народен Театр Битола – Битола
– ПОЧЕТОК И ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА СЕМИНАРОТ: 19:00 h. – 20:30h
– РЕГИСТРАЦИЈА НА УЧЕСНИЦИ:18:30h – 19h – истиот ден
– ПРИЈАВА И РЕЗЕРВАЦИЈА ( е обавезна поради изработка на Сертификати ) Најдоцна до 04 Ноември, 10ч

•••
НАПОМЕНА:
За сите детални информации можете да не контактирате по пат на меил.
директен линк за пријава: https://www.cognitoforms.com/EUInstitute2/КАКОДАИЗЛЕЗЕМЕОДНАШАТАКОМФОРНАЗОНА
e-mail: info@euinstitute.eu
тел: 077 660 363

GOLD
To Top