Новости

Битола инфо

Битола: Големо тест возење на хибридните возила на Toyota

Хибридната технологија на TOYOTA не е само интелигентна и напредна технологија – ТОА Е ИДНИНАТА НА АВТОМОБИЛИТЕ. Toyota го создаде ПРВИОТ ЦЕЛОСНО хибриден автомобил (Toyota Prius) уште во 1997 год. и од тогаш продолжува да поставува нови СТАНДАРДИ ВО АВТОМОБИЛСКАТА ИНДУСТРИЈА.

Бидете дел од големиот TEST DRIVE настан во Битола кој ќе се одржи во новиот СН Сообраќаен Центар – Новачки Пат!
Оваа сабота (20.04) од 11:00ч до 15:00ч!

Запознајте се со придобивките на хибридната технологија преку тест возење на Toyota хибридни икони:

– Најновата генерација на најпродаваниот автомобил во светот -TOYOTA COROLLA HYBRID, достапен во Седан и Хечбек верзија
– Мега популарниот -TOYOTA C-HR HYBRID
– Основоположникот на СУВ сегментот во најновата генерација -TOYOTA RAV4 HYBRID

Уживајте во тишината на возилото преку возење на струја и забавувајте се како во вашата омилена видео игра :).

Ве очекуваме !

GOLD
To Top