Новости

Битола инфо

ВИДЕО: Во четврток NUMB – Tribute to Pink Floyd во Битола

Како подготовка за концертот во Битола, погледнете го настапот од минатата година на „Долни сарај“ во Охрид.

Битола знае што е добра музика, време е за NUMB – Tribute to Pink Floyd.

Четврток, 29-ти август 2019 година, 21:00 часот, на Ракометното игралиште во Битола.

Билетите се продаваат по рекламна цена од само 250 денари во:

– Битола: кафе „Јагода“, кафе „Интермецо“, кафе „Порта Џез“, „Пајтон“ и „Камарите“
– Прилеп: ТА „Бран“, пицерија „Леоне“ и „Тобако плус“
– Ресен: Кафе бар „Голд“
– Online и на сите продажни места на KupiKartiZaSe
Цена на влез 300 денари

Премиера на NUMB Tribute to Pink Floyd во Битола..

GOLD
To Top