Новости

Битола инфо

ВИДЕО: Ослободено мечето кое било заробено во с. Слепче – Демир Хисар

Денеска во атарот на с. Слепче во Демир Хисар пронајдено е мече кое било заробено во стапица поставена од несовесни граѓани.

Како што може да се примети мечето е сеуште мало, но со помош на ловечко друштво мечето е ослободено и пуштено на слобода.

Погледнете го видеото во продолжение:

Евротип
Евротип
To Top