Новости

Битола инфо

ВИДЕО: Руски турист во Битола спречува кражба на Широк Сокак

Туристот го видел крадецот како ги украл парите од касата, додека продавачката гледала на друга страна и не се откажува додека не го натера да ги врати. За помош во вакви ситуации туристот си носи и лут спреј.

 

 

Извор: Мотика  

GOLD
To Top