Новости

Битола инфо

(Видео) Вистинска зима во јуни – побеле патот од Зовиќ кон Маково

Од видеото кое ни го испратија читатели може да се види во какви услови денеска се возеше од Зовиќ кон Маково. Патот беше побелен и личеше на вистинска зима, иако сме на почетокот на месец јуни.

GOLD
To Top