Новости

Битола инфо

(Видео) Еве како звучи светскиот хит „Сењорита“ на битолски

Как@фонични битолчани со уште една пародија за која велат дека е посветена на сите Госпожи.

Како звучи светскиот хит „Сењорита“ на битолски, слушнете сами.

Какафонични Бит@лчани – Госпожа from Gimel Bitola on Vimeo.

GOLD
To Top