Новости

Битола инфо

(Видео) На велосипед по патеките на Пелистер

Ако не сте биле со велосипед до врвот на Баба-Пелистер или до Г.Езеро, од „Mountain Biking Bitola“ препорачуваат да го погледнете видеото за да имате претстава за патеката.

Возат:
Тони Наковски (go pro)
Иван Литовски (edit)

GOLD
To Top