Новости

Битола инфо

(Видео) Рокенрол лектира за битолчани од Влатко Стефановски и Камерниот оркестар на Битола

Исклучителен настан, прекрасна атмосфера и огромен интерес за новата Рок симфонија на Битолскиот камерен оркестар. Над две илјади гости од сите генерации, уживаа во прекрасната програма на „РОК СИМФОНИЈА“ во изведба на Битолскиот камерен оркестар, заедно со Михајло Трајковски – Сак, Жарко Јакимоски, Боби Мојсковски, Buttelion Classic Chorus и специјалниот гостин, Влатко Стефановски.

„Рок симфонија“ ја обедини публиката од сите генерации, која уживаше во познатите рок-песни.

Евротип
Евротип
To Top