Новости

Битола инфо

(Видео) Секојдневната борба на одделението II-4 – како љубовта и другарството го победија дијабетесот?

Ова видео е производ на големата љубов и поддршка кон  соученичките кои се борат со Дијабетесот тип 1. Во нивната борба е вклучено цело II-4 одделение заедно со наставничката Весна Аврамовска Димитровска од ОУ „Св. Климент Охридски“ Битола.

GOLD
To Top