Новости

Битола инфо

(Видео) Слушнете го каверот на младата битолчанка Ајлин Акифовска

Ајлин Акифовска учи во ОУ „Д-р Трифун Пановски“ во Битола и има 13 години. Уште како мала имала голема желба за пеење и затоа се запишала во музичкото училиште. Неодамна го сними својот прв кавер, за кој вели дека е почеток на нејзината кариера и дека и понатаму ќе продолжи со пеење. Нејзините планови се да сними своја песна.

GOLD
To Top