Новости

Битола инфо

(Видео) Снег на Пелистер во јуни

Во текот на вчерашниот ден на врвот Пелистер вееше снег, како што може да се види од видеото објавено од Пецо Стојчевски, вработен на предавателниот пункт.

GOLD
To Top