Новости

Битола инфо

Во живо: Обраќање на премиерот Зоран Заев од Битола

Отворање на првата регионална седница, прва во низа коишто во наредниот период ќе се одржуваат во различни региони од државата, заедно со градоначалниците од Пелагонискиот регион, од општините Битола, Прилеп, Крушево, Кривогаштани, Долнени, Новаци, Могила и Демир Хисар.

Со повеќе детали наскоро..

[🔴Живо] Отворање на првата регионална седница, прва во низа коишто во наредниот период ќе се одржуваат во различни региони од државата, заедно со градоначалниците од Пелагонискиот регион, од општините Битола, Прилеп, Крушево, Кривогаштани, Долнени, Новаци, Могила и Демир Хисар.

Gepostet von Zoran Zaev am Montag, 14. Oktober 2019

https://www.facebook.com/zaevzoran/videos/543371613105684/

GOLD
To Top