Новости

Битола инфо

В четврток закажана седницата за „Платформата за ракометна Битола“

Во четврток со почеток во 10 часот претседателот на Советот на Општина Битола, Валентин Груевски ја закажа седницата на која ќе се одлучува за „Платформата за ракометна Битола“.

На дневен ред е една точка – Одлука за давање согласност на Договорот за уредување на капиталната и управувачката структура на РК ЕУРОФАРМ РАБОТНИК АД Битола и РК  ПЕЛИСТЕР АД Битола.

GOLD
To Top