Новости

Битола инфо

Донирајте за младиот Николче Колев од Битола

На младиот битолчанец Николче Колев, кој има 21 година и има итна потреба од специјалистички прегледи и лекарства. Боледува од карцином на сврзно и меко ткиво (неозначено) и потребни се доста лекарства за лекување во странство.

Да подадеме рака и да му помогнеме на Николче во тригодишната борба.  Да ја покажеме хуманоста со која би спасиле млад живот.

Отворена е нова трансакциона сметка која гласи на негово име.

Евротип
Евротип
To Top