Новости

Битола инфо

Донирај! Акција на Поинаку за прибирање стари алишта и храна

Поинаку организираат акција за прибирање на стари алишта и храна за оние на кои најмногу им е потребна помош, ранливите категории на битолчани.

Акцијата ќе се одржи Петок и Сабота од 18:00 до 20:00 часот, во новата канцеларија за средби со граѓани на Поинаку која се наоѓа во Пелагонка 2.

GOLD
To Top