Новости

Битола инфо

Д-р Христијан Трпчевски се обрати до битолчани – ги ширите вашите негативни коментари побрзо и од корона вирусот, а некои и дури како да чувствуваат задоволство

Д-р Христијан Трпчевски денеска се обрати до јавноста и до своите сограѓани како прв заразен од Ковид 19 во Битола.

GOLD
To Top