Новости

Битола инфо

ЕВРОТИП ги додели првите 100.000 ден од наградната игра

Наградната игра која ја започнаа спортските обложувалници Евротип на 10 септември ја помина првата фаза. Наградната игра се состои од 11 етапи, од која секоја етапа од 10 денови, во која добитник е оној кој ќе постигне највисок коефициент од погодените типови на тикетот. Фондот на добивки изнесува 1.100.000 денари.

Добитник на првите 100.000 денари е Елдин Реџеп од Битола, со погоден коефициент од 113.320.508.840,89. Свеченото доделување се одржа вчера во обложувалницата каде Елдин го уплатил тикетот, односно Битола 13 – поранешна Ефтинија (Ат Пазар).

Во рамките на наградната игра, во тек е втората етапа. Моментално највисок коефициент e 5,178,330,424.27 , а тикетот е уплатен во уплатно место Штип 8.

Повеќе за наградната игра  која ќе трае до 28 декември 2019 година, кликнете ТУКА.

Евротип
SNBROKER
To Top