Новости

Битола инфо

Забранети посетите во битолската болница

Соопштение од Клиничката болница во Битола:

“По насоките на Министерството за Здравство, поради сезоната на грип како и актуелните состојби со Корона вирусот посетите во ЈЗУ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА Битола се забранети од 27.02.2020 год.
Влегувањето во болницата е дозволено само за редовни прегледи закажани со упат на мој термин, а сите итни прегледи и ургентни состојби ќе се одвиваат тековно преку Одделението за Ургентна Медицина. Ве молиме за разбирање бидејќи ова е превентива за сите нас.Ви благодариме на разбирањето”.

GOLD
To Top