Новости

Битола инфо

Заев и Пендаровски вечерва на митинг во Битола

Кандидатот за Претседател на СДСМ и коалицијата Стево Пендаровски вечерва ќе биде претставен пред битолчани. Митингот ќе се одржи на плоштадот Магнолија, со почеток од 20:30 часот.

„Време е да ги оставиме поделбите зад нас и да се обединиме во заедничките цели – брз напредок и сигурна иднина за нашата држава“ стои во најавата на митингот.

GOLD
To Top