Новости

Битола инфо

Заедно во борбата со карциномот – велигденски хуманитарен базар во Битола

На 25.04.2019 во Битола ќе се одржи ВЕЛИГДЕНСКИ БАЗАР на плоштадот „МАГНОЛИЈА”, а собраните средства ќе бидат наменети за Здружението на граѓани за советување и поддршка на лица со карцином или лица кои се излечиле „Јасмин“. Средствата ќе бидат распределени за лица болни од карцином.

Сите заинтересирани фирми, поеднинци можат да учествуваат со свои дела и воедно да ги презентираат истите.

„Доколку сакате да помогнете, да си пружиме рака, за подобра Битола, за 2400 заболени од малигни заболувања, за 8 дечиња…. ЗАЕДНО ВО БОРБА СО КАРЦИНОМ…“

ЛИНК до настанот на Фејсбук.

GOLD
To Top