Новости

Битола инфо

Заедно одбројуваме до големото отворање на СН Сообраќаен Центар! Уште само еден ден!

Во тек се последните подготовки за големиот спектакл по повод свеченото отворање на СН Сообраќаен Центар на 19.06.2019 година во 20:00 часот.

СН Сообраќаен Центар претставува мултифункционален објект во кој функционираат повеќе дејности кои се надополнуваат меѓусебно.

 • Административна зграда
 • Станица за Технички преглед
 • Сервис за поправка на моторни возила
 • Сервис за гуми
 • Хотел за гуми
 • Современа автоматска перална за лесни и тешки товарни возила
 • Договорна пошта
 • Кафетерија
 • Тобако
 • Ресторан
 • Автосалон за TOYOTA , LЕXUS I FORD

 

Влезот на гостите е во 19:00 часот и истите треба да пристигнат со такси возила бидејќи паркингот нема да биде слободен за сопствени возила.

Повелете сите заедно да уживаме во изведбата на единствената Каролина Гочева!

Исто така како дел од програмата ќе настапи и група Фонтана!

Ве очекуваме на добра музика и одлична атмосфера!

GOLD
To Top