Новости

Битола инфо

Започна со работа новиот Gold Slot Club во Битола – отворена и нова Евротип спортска обложувалница

На 1 јуни започнаа со работа новиот Gold Slot Club и новата Евротип спортска обложувалница кои се наоѓаат на улица Прилепска 28, Ат Пазар (Поранешна Ефтинија).

Новиот Gold Slot Club беше свечено отворен на 6 јуни со промо тикети, многу парични добивки и ориентална забава до раните утрински часови.

Ова е трет Gold Slot Club отворен во Битола, а се подготвува и отворањето на четвртиот кое ќе биде наскоро.

Како и сите Gold Slot клубови, и новоотворениот е луксузно опремен, со најмодерен дизајн и ги следи последните светски трендови и најнови модели на апарати: IGT, EGT, Merkur, Casino Tehnology, Novomatic i Apex, како и најмодерниот електронски рулет Fazi Optimum 5.

Активни Gold Slot клубови има во Битола, Прилеп, Ресен, Дебар, Гостивар и Тетово, а наскоро и неколку градови за првпат ќе добијат Gold Slot Club: Кавадарци, Велес и Кичево.

   

Евротип Спортската Обложувалница е 10-то уплатно-исплатно место во Битола, а на територија на Македонија се 100 активни уплатни локации во кои добивате највисоки коефициенти, најголема понуда на игри, брзи пари единствената игра која ја има само во Евротип, а додека го креирате вашиот добитен тикет освежете се со најразновидни ладни пијачки во Евротип Спорт – Кафе уплатните места.

GOLD
To Top