Новости

Битола инфо

Златко Ќурчиевски еновиот претседател на СДСМ во Битола

Златко Ќурчиевски е новиот претседател на Основната организација на СДСМ од Битола, во избор од дваесетина пријавени кандидати за оваа функција.

Ќурчиевски е вработен во РЕК “Битола“, а ја извршува функцијата помошник директор за производство во Комбинатот.

И досега бил политички активен, а во три мандати бил советник во Советот на општина Битола.

Ќурчиевски доаѓа на местото претседател на ОО на СДСМ на местото на Методија Тасевски.

GOLD
To Top