Новости

Битола инфо

Златко Пупуновски го фати крстот во црквата Света Недела во Битола

Златко Пупуновски од Горно Оризари го извади Светиот крст во црквата Света Недела во Битола. Секоја година традиционално Евротип, Голд Слот, Стентон, СН Сообраќаен центар, СН Финаниско друштво, СН Осигурителен Брокер на најсреќниот кој ќе го извади Светиор Крст му подаруваат Златен крст.

Овие компании исто така беа спонзори и даваа маици на оние кои скокаа во Тиквешкото езеро, а најсреќниот кој го фати крстот беше Никола од Кавадарци.

GOLD
To Top