Новости

Битола инфо

Известување од СВР Битола

СВР Битола ги известува граѓаните  дека на ден 26.10.2018 година со почеток од 09.00 до 12.00 часот во Битола на место викано” БИЛБИЛ КАМЕН”, ќе се спроведе боево гаѓање од страна на активен и резервен состав на гранична полиција.

Се замолуваат граѓаните во наведениот период да не се движат во тој реон односно во непосредна близина на стрелиштето.

GOLD
To Top