Новости

Битола инфо

Кино под отворено небо на Ќумурното игралиште

На 20 април, Клубот на млади при Црвен Крст на Република Македонија, Општинска организација Битола во склоп на проектот Промоција на Хумани Вредности (ПХВ) организираа настан Кино на отворено во склоп фудбалското игралиште – Ќумурно.

GOLD
To Top