Новости

Битола инфо

Контрола на СВР Битола

Полициски службеници од СВР Битола на 01. и 02.02.2020 извршиле контрола за алкохол, брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство. Притоа, констатирано е дека 14 возачи ја надминале максималната дозволена брзина, седум возачи не поседувале возачка дозвола, тројца управувале нерегистрирани возила, а тројца возачи разговарале на мобилен телефон. За сите неправилности издадени се соодветни налози.

GOLD
To Top