Новости

Битола инфо

Контрола на битолската полиција: 10 возачи возеле без дозвола, 20 ја надминале брзината

Полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола на 08јули извршиле контрола за брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство, 356возачи ,од кои 10 возачи управувале возило без возачка дозвола, нерегистрирани биле седум возила , брзината ја надминале 20 возачи од исконтролираните возила. Еден возач не користел сигурносен појас,четири други зборувале на мобилен телефон.

GOLD
To Top