Новости

Битола инфо

Контролирани 298 возачи синоќа во Битола

Полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола на 10 јуни извршиле контрола за брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство, 298 возачи, од кои осум возачи управувале возило без возачка дозвола, нерегистрирани биле пет возила , брзината ја надминале осум возачи од исконтролираните возила.

GOLD
To Top