Новости

Битола инфо

Коста Ќука донираше пет свои слики во битолската болница

Во рамките на Мегународниот ден на лицата со посебни потреби, Коста Ќука донираше негови 5 слики во Клиничката болница во Битола.

„Тој изрази голема благодарност до нашиот стручен директор д-р Жаклина Сервини за големата поддршка која ја има кон него и неговото семејство. Овие прекрасни слики ќе ги красат нашите ходници низ клиниката. Секогаш со восхит ќе подзастануваме со поглед кон нив, велат нашите вработени. Изразуваме голема благодарност до нашиот сограѓанин Коста Ќука за донацијата од името на сите вработени во клиниката и го поздравуваме со неговиот слоган на сликите СО ЉУБОВ КОСТА ЌУКА ОД СИТЕ НАС“, велат од Клиничката болница Битола.

GOLD
To Top