Новости

Битола инфо

Кој е среќниот добитник на џипот TOYOTA C-HR од наградната игра на Евротип Спортските обложувалници?

Наградната игра која ја започнаа спортските обложувалници Евротип пред почетокот на оваа година заврши. Добитник на наградата џип Toyota CH-R Hybrid е оној кој погодил најголем коефициент на тикет со само еден промашен пар, односно најголем вкупен погоден коефициент на тикетот сметајќи без коефициентот на промашениот пар.

Ваков тикет со највисок коефициент состави Сашо Трајковски од с.Долно Агларци, а тикетот е уплатен во Битола, во обложувалницата во Обител. Со еден промашен пар, тикетот на Сашо постигна 16.114 коефициент.

Вчера од обложувалницата во Обител, Марјан Ѓоргиевски официјално му ја предаде колата TOYOTA CH-R Hybrid на добитникот. Ви пренесуваме дел од атмосферата од доделувањето на џипот.

GOLD
To Top