Новости

Битола инфо

Кражба во црквата „Св.Архангел Гаврил“ во Битола

На 20.01.2019 пријавена е тешка кражба во црква Св.Архангел Гаврил во Битола, од страна на непознат сторител кој со употреба на физичка сила го скршил цилиндарот од влезната врата од црквата и влегол внатре при што од касата одзел пари. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

GOLD
To Top