Новости

Битола инфо

Листа на кандидати за членови во Советот на Општина Битола на ВМРО ДПМНЕ и коалицијата – носител Борче Димитровски

Листата на кандидати за членови во Советот на Општина Битола на ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата е предводена од Борче Димитровски, претседател на ОК ВМРО ДПМНЕ Битола.

1.Борче Димитровски (ВМРО-ДПМНЕ)
2.Иванчо Тошевски (ВМРО-ДПМНЕ)
3.Анита Ангелевска (ВМРО-ДПМНЕ)
4.Тони Коњановски (ВМРО-ДПМНЕ)
5.Елена Трајчевска УМС (ВМРО-ДПМНЕ)
6.Николче Јанкуловаски (ПОДЕМ)
7.Александар Мирчевски (ВМРО-ДПМНЕ)
8.Горан Михајловски (СПМ)
9.Викторија Христовска (ВМРО-ДПМНЕ)
10.Олга Лозановска (ВМРО-ДПМНЕ)
11.Горан Степановски (ВМРО-ДПМНЕ)
12.Златко Лозановски (ПОДЕМ)
13.Емилија Јошевска УМС (ВМРО-ДПМНЕ)
14.Златко Темелковски (ВМРО-ДПМНЕ)
15.Наташа Марковска (ВМРО-ДПМНЕ)
16.Иса Ибиш (Партија на Турците)
17.Леонида Чолаковски (Партија на Власите)
18.Круме Стојанов (ВМРО-ДПМНЕ)
19.Марија Антиќ Костовска (ВМРО-ДПМНЕ)
20.Драгица Талевска (ВМРО-ДПМНЕ)
21.Љубе Никлески (ВМРО-ДПМНЕ)
22.Игор Хаџиевски (ВМРО-ДПМНЕ)
23.Дијана Богдановска (ВМРО-ДПМНЕ)
24.Дејан Балтовски (ВМРО-ДПМНЕ)
25.Жарко Тодоровски (ВМРО-ДПМНЕ)
26.Биљана Јанкуловска (ВМРО-ДПМНЕ)
27.Сашо Маурдевски (ВМРО-ДПМНЕ)
28.Марина Стефановска Јовчева (ВМРО-ДПМНЕ)
29.Николина Димитриева УМС (ВМРО-ДПМНЕ)
30.Жанета Ангелевска (ПОДЕМ)
31.Мирјана Василовска УМС (ВМРО-ДПМНЕ)

Евротип
Евротип
To Top