Новости

Битола инфо

Методија Илиевски е новиот раководител на подрачната единица на Министерството за земјоделство во Битола

Методија Илиевски е новиот подрачен раководител на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанаство во Битола , вклучувајќи ги и општините Новаци и Могила. Илиевски на оваа функција е назначен од 1 ноември годинава , тој е магистер по фармерски науки со завршен Факултет за биотехнички науки во Битола. Илиевски останува и на позицијата советник во Советот на Општина Битола и координатор на советничката група на СДСМ и коалицијата.

GOLD
To Top