Новости

Битола инфо

На 19 април ќе се одржи УКЛО ТРИВИУМ

Универзитетот „Св.Климент Охридски“ – Битола, во пресрет на Денот на основањето на УКЛО и одбележување на четириесет годишниот јубилеј, на 19 април 2019 година, по четврт пат организира натпревар во ораторство, за студентите од Универзитетот, на тема:

 40 години УКЛО:  Дигитална (р)еволуција

УКЛО ТРИВИУМ  ќе се одржи во Центарот за  културата –  Битола, Мала сала,  во 12 ч.

GOLD
To Top