Новости

Битола инфо

Не пропуштајте ја неодоливата понуда на душекот Free Wave кој до 21.07 (сабота) го добивате со 20% попуст

Душекот Free Wave  e претставник на медицинската линија на душеци од брендот Per Dormire. Сертифициран е со најсторгиот медицински сертификат Dispositivo Medico – издаден од страна на Министерството за здравство во Италија, кој гарантира за идеалната анатомска и ортопедска поддршка која ја нуди душекот.

Овој душек со својата уникатност ,  се приспособува и прилагодува на контурите на вашето тело, за персонализирана поддршка.

Внатрешната структура на душекот претставува јадро составено од два  слоеви на ортопедска пена за правилна поддршка на ‘рбетот и слој од Visco mind мемори пена која се прилагодува целосно на структурата на телото без да создава потисни точки.

Душекот е изработен по Ergo check system со што се овозможува 7 зонска поддршка за најбитните делови од телото ослободувајќи го стресот и притисокот на колковите, рамената и вратот.

Навлаката на душекот е пополнета со Visco Mind® и антиалергиски фибер кој гарантира здраво спиење и спречување на појава на мувла и микроорганизми од различни видови.

Предност е тоа што е многу мек и флексибилен душек бидејќи може постојано да се врти (зимска и летна страна) .

Дозволете да го подобриме вашето здравје и вистинското значење на квалитетен сон.

Посетете не на добро познатата локација Ул.Никола Тесла бр. 32 Битола, и препуштете му се на нашиот стручен тим кој со своите совети и искуство ќе одговори на сите ваши прашања и дилеми

Ве очекуваме!!!!

GOLD
To Top